banner-01
service-02
service-03

Re-integratie & Detachering

Re-integratie & Detachering

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

“WerkFit maakt de brug tussen jouw capaciteiten en de arbeidsmarkt, met persoonlijke begeleiding voor duurzaam succes.”

Sed porttitor lectus nibh. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis.

Sed porttitor lectus nibh. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis.

Onze Sectoren

Bij Allehandewerk hebben we ons gespecialiseerd in het vinden van getalenteerde professionals in diverse sectoren. Of u nu op zoek bent naar bouwexperts, zorgprofessionals, elektromonteurs, logistieke specialisten, retailmedewerkers of horecaprofessionals, wij hebben de expertise en ervaring om de perfecte match te maken tussen werkgevers en kandidaten. Ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen groeien en succesvol zijn in uw specifieke branche.”

  • Bouw

  • Zorg

  • Elektromonteurs

  • Logistiek

  • Retail

  • Horeca

Wat klanten over ons zeggen

“Als gemeenteambtenaar ben ik enorm dankbaar voor de professionele diensten die Allehandewerk heeft geleverd. Ze hebben ons geholpen om gekwalificeerde en toegewijde medewerkers te vinden die perfect aansluiten bij onze gemeentelijke behoeften. De samenwerking met Allehandewerk was naadloos en efficiënt. Ze begrepen onze unieke eisen en hebben uitstekend werk geleverd bij het werven van personeel dat een waardevolle aanvulling is voor ons team. Ik raad [Recruitment Company Name] ten zeerste aan aan elke gemeente die op zoek is naar professionele en effectieve wervingsdiensten. Bedankt voor jullie inzet en toewijding aan onze gemeente.”

Truusje Aap, Gemeente Leiden

Truusje Aap, Gemeente Leiden

De samenwerking met Allehandewerk was naadloos en efficiënt. Ze begrepen onze unieke eisen en hebben uitstekend werk geleverd bij het werven van personeel dat een waardevolle aanvulling is voor ons team. Ik raad [Recruitment Company Name] ten zeerste aan aan elke gemeente die op zoek is naar professionele en effectieve wervingsdiensten. Bedankt voor jullie inzet en toewijding aan onze gemeente.”

Truusje Aap, Gemeente Leiden

Papi Mocca, Gemeente Leiden

“Als gemeenteambtenaar ben ik enorm dankbaar voor de professionele diensten die Allehandewerk heeft geleverd.

Truusje Aap, Gemeente Leiden

Coco Flanel, Gemeente Leiden

“Uw Talent, Onze Missie: Samen naar het Volgende Niveau”

Re-integratie

Detachering

Vacatures

Blog/Nieuws

Wie zijn we

AlleHandenWerk is een re-integratie- en detacheringsbureau met een groot sociaal hart. Wij zijn in 2015 gestart als een uitzend- en detacheringbureau, en deze tak van ons bedrijf bestaat nog steeds. Van meet af aan kwamen wij in contact met mensen die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Mensen die hopen op een kans om aan het werk te kunnen gaan, maar vaak zelf niet weten hoe ze dit moeten aanpakken. Geregeld zitten daar mensen bij met heel goede achtergronden en papieren. Zonde van al dat arbeidspotentieel, vonden wij.

Blijf op de hoogte

Latest news