Bij Allehandewerk streven wij naar een win-winsituatie voor zowel werkgevers als oud-werknemers tijdens het re-integratieproces. Wij geloven in maatwerkbegeleiding, waarbij we nauw aansluiten bij de individuele situatie en behoeften van de oud-werknemer. Dit stelt hen in staat om snel en succesvol terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Samen met onze kandidaten onderzoeken wij grondig hun huidige positie op de arbeidsmarkt en identificeren we wat ze nodig hebben om zo spoedig mogelijk weer aan de slag te gaan. Wij zoeken naar relevante kansen die passen bij de actuele arbeidsmarkt en werken samen aan het vergroten van die kansen. Door deze gerichte aanpak houden we de drempel naar de arbeidsmarkt zo laag mogelijk.

Samen Sterker Terug

op de Arbeidsmarkt

Voor een effectieve re-integratie in de WW maken we gebruik van vragenlijsten en instrumenten die volledig zijn afgestemd op de persoonlijke situatie van de kandidaat. Indien nodig, bieden we ook begeleiding bij het verwerken van de emoties die vaak gepaard gaan met het verlies van een baan. Bij Allehandewerk zetten we ons in voor een snelle en succesvolle re-integratie, waarbij het welzijn en de toekomst van onze kandidaten centraal staan.