Sinds 2022 is er een enorme krapte op de arbeidsmarkt. Het hoogtepunt is bereikt, maar de krapte zal de komende jaren (of zelfs decennia) aanhouden. De belangrijkste oorzaken zijn vergrijzing, mismatch van vraag en aanbod, onbenut arbeidspotentieel door parttime werken en een verhoogd verzuim door druk op het personeel door een tekort aan mensen. Het chronische tekort aan medewerkers is in sommige sectoren hoger dan in andere sectoren. Bijvoorbeeld de sector bouw en techniek en zorgsector worden hard geraakt. Functie-eisen verlagen om aan personeel te komen, is vaak geen optie. Arbeidsmigranten inzetten deels wel, maar vooral in de zakelijke dienstverlening. 

De huidige arbeidsmarkt,

een gezamenlijke uitdaging

Uw partner, ook voor detachering

Voor een structurele oplossing is omdenken en openstaan voor nieuwe ideeën en mogelijkheden nodig! Het afstemmen van vraag en aanbod is onze expertise. Door marktontwikkelingen op de voet te volgen, weten wij precies wat er speelt. Dat zet ons dag in dag uit aan tot het bedenken en uitvoeren van creatieve, structurele oplossingen. Heeft u een openstaande vacature en moeite met het vinden van geschikte kandidaten? Wij selecteren dé kandidaat met de juiste ervaring voor deze functie, die matcht bij het functieprofiel. Of dat nu is vanuit ons eigen WerkFit-traject of via onze pool van potentiële medewerkers uit de reguliere arbeidsmarkt.  

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over het detacheren van onze deelnemers en/of wil weten wat wij concreet voor elkaar kunnen betekenen.